Španski jezik info

 

 Naučite španski – upoznajte Španiju i njenu bogatu istoriju i tradiciju učeći ovaj melodičan jezik!

Danas više od 400 miliona ljudi širom sveta koristi španski jezik kao maternji, i time on zauzima drugo mesto po broju osoba koje ga govore kao prvi jezik. Posle kineskog i engleskog, ovaj romanski jezik je treći najrasprostranjeniji jezik na svetu, kao i treći najčešće korišćen jezik na internetu. Govori se na četiri kontinenta a kao zvaničan jezik u čak 20 zemalja!

Španski jezik je danas važno sredstvo komunikacije i moćan saveznik koji otvara brojne mogućnosti za lično i poslovno napredovanje i usavršavanje. Kroz proces učenja ovog jezika upoznaćete se sa hispanskom kulturom, poboljšati svoje komunikativne sposobnosti, steći nova saznanja vezana za književnost, umetnost, turizam, običaje i osobenosti hispanskog govornog područja.

Progovorite jezik konkistadora i marijača!

Saznajte nešto novo o slikarstvu Pikasa, Goje, Dalija, o književnosti Servantesa, Markesa i Borhesa, o muzici Paka de Lusije, Šakire, Inglesijasa. Upoznajte se sa kinematografijom, plesom i autentičnom hranom ovog područja, i najvažnije – spoznajte mentalitet i kulturu ove vatrene nacije.

Savladajte španski jezik sa nama i otvorite svoj prozor u svet!

¡Vamos!